Adgangskrav

Alle er velkommen på Cafe Guldhornene – så længe de opfylder diskotekets og sikkerhedspersonale krav. Disse krav er sikkerhedsfirmaet sat til at regulerer, da det er dem der er ansat til at sikre tryghed på diskoteket.
Kravene er til for på bedst mulig måde at sikre en positiv stemning for vores alle vores gæster.

– Gæster skal være fyldt 20 år.
– Medbringe gyldigt billede ID.
– Ikke være påvirket at stoffer.
– Ikke være voldsomt påvirket af alkohol – så man er til gene for andre gæster eller til fare for sig selv. (sikkerhedspersonalets vurdering)
– Ikke iklædt bandelignende tøj, smykker eller i øvrigt signalere at man sympatiserer med en sådan gruppe. (sikkerhedspersonalets vurdering)
– Ikke have en negativ attitude, der skaber utryghed blandt personalet og de øvrige gæster. (dørmændenes og bestyrerens vurdering)
– Ikke have været involveret i ballade eller gjort omgivelserne utrygge før – eller været indirekte medvirkende hertil. (sikkerhedspersonalets og bestyrerens vurdering)

×
×

Buffet fra 299,-

Vores lækre julebuffet indeholder alt hvad hjertet begærer.

Pris pr. person inkl. fri bar i øl, vin og sodavand i 3 timer – kr. 399,-

×

Julegryde 129,-

Julegryden er perfekt til jer der ønsker en rustik og hyggelig stemning omkring bordet. Julegryden består af råvildt stegt i øl, med lækre krydderurter. Gryden går godt til både øl og vin. Julegryden kan købes til 129,- uden drikkevarer eller dessert. Dog er det muligt at tilkøbe fri bar, drinkbilletter, eller risalamande, såfremt dette ønskes.

×

Hold dig opdateret!

Vind en gratis bytur!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen, om en gratis bytur hver måned!

×
champions-league-kbh-guld-web

Champions League Finale

Lørdag d. 03. juni er der lagt op til et brag af en fodboldfest på Cafe Guldhornene, når vinderen af den 62. udgave af europas fineste klubturnering skal findes.

Alt du skal gøre for at sikre din plads på Københavns festligste bodega, er at booke et bord til kampen, med en af vores billige bordpakker og ankomme senest kl. 19.00. Bordpakkerne betales ved ankomst.

Har du spørgsmål eller specielle ønsker herunder private lokaler, madarrangementer mm. bedes du rette henvendelse til kbh@cafeguldhornene.dk eller på telefon 2324 1414.

 • Fulde navn*

 • Dato og tid*

 • Antal*

 • Telefon*

 • E-mail*

 • Fødselsdag*

 • Forudbestil dine drikkevarer

 • Pakke 1 – 449,-(Spar 145,-)
  18 stk. Tuborg / Carlsberg / Somersby (valgfri variant)(Serveret i en bowle med is)

  Vælg antal

 • Pakke 2 – 725,-(Spar 268,-)
  18 stk. Tuborg / Carlsberg / Somersby (valgfri variant), 1 fl. shots (Serveret i en bowle med is)

  Vælg antal

 • Pakke 3 – 1095,-(Spar 196,-)
  24 stk. Tuborg / Carlsberg / Somersby (valgfri variant), 1/1 fl. husets/luksus spiritus med to kander vand (Serveret i en bowle med is)

  Vælg antal

 • NB: Vi forbeholder os retten til at afvise hvis ikke du opfylder vores adgangskrav