Adgangskrav

Alle er velkommen på Cafe Guldhornene – så længe de opfylder diskotekets og sikkerhedspersonale krav. Disse krav er sikkerhedsfirmaet sat til at regulerer, da det er dem der er ansat til at sikre tryghed på diskoteket.
Kravene er til for på bedst mulig måde at sikre en positiv stemning for vores alle vores gæster.

– Gæster skal være fyldt 20 år.
– Medbringe gyldigt billede ID.
– Ikke være påvirket at stoffer.
– Ikke være voldsomt påvirket af alkohol – så man er til gene for andre gæster eller til fare for sig selv. (sikkerhedspersonalets vurdering)
– Ikke iklædt bandelignende tøj, smykker eller i øvrigt signalere at man sympatiserer med en sådan gruppe. (sikkerhedspersonalets vurdering)
– Ikke have en negativ attitude, der skaber utryghed blandt personalet og de øvrige gæster. (dørmændenes og bestyrerens vurdering)
– Ikke have været involveret i ballade eller gjort omgivelserne utrygge før – eller været indirekte medvirkende hertil. (sikkerhedspersonalets og bestyrerens vurdering)

×
×

Buffet fra 299,-

Vores lækre julebuffet indeholder alt hvad hjertet begærer.

Pris pr. person inkl. fri bar i øl, vin og sodavand i 3 timer – kr. 399,-

×

Julegryde 129,-

Julegryden er perfekt til jer der ønsker en rustik og hyggelig stemning omkring bordet. Julegryden består af råvildt stegt i øl, med lækre krydderurter. Gryden går godt til både øl og vin. Julegryden kan købes til 129,- uden drikkevarer eller dessert. Dog er det muligt at tilkøbe fri bar, drinkbilletter, eller risalamande, såfremt dette ønskes.

×

Hold dig opdateret!

Vind en gratis bytur!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen, om en gratis bytur hver måned!

×
sport-på-guldhornene-kbh-guld-FBcover

Sport

Hos os kan du se masser af sportsbegivenheder LIVE. Primært fodboldlandskampe, Premier League og Champions League  samt slutrunder i håndbold (kvinder/mænd) og anden sport med dansk deltagelse. Vi har flere skærme, alle godt placeret i lokalerne i.f.t. siddepladser/båse/barer. I baren er priserne langt billigere end på engelske pubs og traditionelle sportsbarer. Ex. flaskeøl kr. 19,- Fadøl kr. 26,-

Vi følger naturligvis  det danske fodbold landshold til EM-kvalifikation ! Vi viser også andre store og vigtige fodbold landskampe,  bl.a. når andre nordiske lande (altid Island) spiller.

I Champions League gruppespil  fra medio september til medio december følger vi 100% engelske Chelsea samt italienske Juventus, samt spanske Real Madrid hvis muligt (Chelsea og Juventus har 1. prioritet).

Fra februar, hvor 1/8-finaler starter, og helt frem til finalen i maj vises kampe fra alle Champions League runder.

Like vores Facebookside “Sport på Cafe Guldhornene KBH” og bliv altid opdateret med hvad vi viser af kampe.